Négyszobás, költözhető állapotú, családi ház eladó!

3277 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom ezt a szépen rendben tartott négyszobás családi házat.

Családok számára tökéletes otthon.
A házba beérve, az előszobán keresztül jutunk el a közösségi térbe. Egy látómezőben helyezkedik el a nappali az ebédlő és a konyha. Onnan nyílik a további 3 szoba , fürdőszoba, WC és egy tároló. Minden szoba tágas, napos.
Az otthon hátsó részében található még egy kis " nyári konyha" , ahol a gázkazán is helyet kapott.

A ház vegyes falazatú, azonban az újravakolása megtörtént. Falai szép egyenesek. Első része teljesen hőszigetelt. A hátsó falán 60 cm-es vastagsága miatt , ez nem volt szükséges.
A vizes helyiségekben hideg, a többi helyiségben laminált burkolat található. A burkolatok szép állapotban vannak, könnyen illeszthetőek bármilyen ízléshez.
A hidegburkolású helyiségekben padlófűtés, a többi helyiségben központi gázfűtés biztosítja az otthon melegét, radiátor hőleadók segítségével. Vegyes tüzelésű kazán beüzemelésére is van lehetőség.

A családi házban az évek során sok minden, ami fontos és költséges rendbe lett téve, mint ahogy a nyílászárók is. Kívül, belül új fa nyílászárók gondoskodnak a jó hőszigetelésről és hozzájárulnak a ház harmonikus hangulatához.
A fürdőszoba is felújított, melyben kialakításra került egy kád és egy tágas zuhanyfülke is.

Az L-alakú családi ház központi része egy ideális nagyságú terasz, melyről ez egész első udvar belátható. Kellemes időtöltést biztosít az egész családnak, barátoknak.

A melléképületek jó állapotban vannak, burkoltak, zárhatóak. több funkció ellátására is alkalmasak. Az udvarban helyet kapott még egy garázs . A hátsó rész karbantartott , művelt.

A ház átvételére leghamarabb 2021. decemberében van lehetőség!

Az családi ház Békés megyében, Pusztaföldvár közkedvelt utcájában található.
A település csendes, kellemes, élhető. Emberközelisége lehetőséget ad viszonylag sok civil szervezet hatékony működésének, melyek szeretettel fogadják új lelkes tagjaikat.
A községben minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik.
Magas színvonalú egészségügyi ellátás (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos), óvoda, általános iskola. Idősebb lakók jó színvonalú szociális ellátásban részesülnek.
A környező településeket busszal, autóval és a sportosabbak kerékpárral tudják megközelíteni. Orosháza autóval, mintegy 10 perc alatt elérhető.
Elsősorban családoknak, vagy családot tervezőknek ajánlom.
Ha felkeltette érdeklődését ez a kellemes hangulatú, jó kialakítású, kiváló állapotban lévő ház, hívjon!
Tóth Alíz
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.