Nézze meg és költözzön be!

854 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nézze meg és költözzön be!

Eladásra kínálom Gyula, Törökzugi lakótelepen ezt a nagyon szépen felújított, 2 szobás, erkélyes, klímás, egyedi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek az egyik oldalán egy új játszótér, a másik oldalán egy kis füves focipálya található. A közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt is működik. A lépcsőház előtt kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni.

A lakás lakóterülete összesen: 50 m2
Az erkély területe: 3,4 m2.

Az ingatlan közös költsége: 1.500 Ft. (tartalmazza: biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja)
Az ingatlan elosztása: 2 szoba külön nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély.

A lakás 2016 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkély ajtóra cseréltek. A fűtésrendszer is cserélve lett egyedi kombi gázkazánra, amelyhez új lapradiátorok tartoznak. A fürdőszoba felújítása során szép hidegburkolatot kapott. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott, ahol egy dekoratív konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja egy 16+1 ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. Az egyik szobában egy méretes gardrób tároló is kialakításra került, amely pakolhatósága egészen kiváló. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént a közelmúltban. A lakáshoz tartozik egy méretes közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk.

Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.