Nézze meg, és költözzön be

6194 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula egyik legkedveltebb lakóövezetében, a Törökzugban kínálunk eladásra a harmadik emeleten, egy teljesen felújított, tégla építésű társas-házi lakást.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az ingatlan külső hőszigetelése, valamint a tető szigetelése is megtörtént.
- A kisgyermekes anyukáknak, illetve a mozgásában korlátozott személyeknek is megkönnyítették a bejutást az épületbe, ugyanis egy széles rámpát építettek a bejárat elé.
- A biztonság megóvása érdekében, elektromos irányítású ajtón keresztül juthatunk az épületbe.
- A rendezett, világos, lépcsőház teszi még kellemesebbé a minden napokat az ott lakók és látogatók számára.
- A lakásba belépve, egy különlegesen kialakított közlekedő fogadja a betérő vendéget, amely végig vezet a különböző helyiségek ajtajáig.
- A szobák hangulata és stílusa hívogatja a szemlélődőt. A nagyszobából léphetünk ki a szintén felújított erkélyre, ahonnan megcsodálhatjuk a lakópark nyüzsgését, a minden napi élet forgatagát.
- Az egyedi stílusban bebútorozott konyhában az új tulajdonosnak csak annyit kell vállalnia, hogy szeressen főzni.
Külön helyiségekben találhatjuk a fürdőszobát, illetve a WC-t.
- A nyílászárók, illetve a villanyvezetékek cseréje megtörtént.
- A szobák gondosan karban tartott parkettával, a többi helyiségek kiváló minőségű járólapokkal borítottak.
- A kellemesebb környezet érzés kedvéért látványkandalló szolgáltatja a meleget a hidegebb napokon, valamint három helyiségben (konyha, fürdőszoba, előszoba) infrapanel lett felszerelve. ( a hatásfoka magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.)
- A közös költség 4000.-Ft/hó.

A Törökzug külső részén találkozhatunk egy nagyon szépen rendben tartott horgász tóval, amelyet egy kiserdő ölel át. Itt horgászásra, szalonna sütésre, kikapcsolódásra, nyáresti beszélgetésekre van lehetőség.
A lakóövezetben a minden napokhoz szükséges ellátást biztosítja a közelben épült óvoda, iskola, bevásárló központok, piac, sportolási lehetőségek, és nem utolsó sorban az egészségünk megóvása érdekében a Coronella orvosi centrum, gyógyszertárral egyetemben.

Kedves érdeklődő! Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit 06/ 303731760

Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760
Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760