Normál, lakható állapotú lakás Újudvaron

4712 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 12 km távolságra, Újudvaron eladó egy sorház egyik lakása.

A 104 nm nagyságú ingatlan 3 részle oszlik el. A földszinten taláható egy nagy méretű tároló, valamint egy garázs, melyek az ingatlanon belül is megközelíthetőek, az első szinten egy tágas szoba, a konyha, a hozzá tartozó kamrával, valamint egy WC, míg a második emeleten 2 teljes értékű szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Mindkét emeleti lakrészhez tartozik egy-egy erkély is. Minden lakáshoz tartozik egy kicsi, kb 300 nm zöldterület is, mely tökéletes helyszíne lehet baráti sütögetéseknek, de akár a család számára elegendő kis veteményes is kialakítható.

A sorház nemrégiben külső homlokzati hőszigetelést kapott. A lakás átlagos állapotú, benne számottevő felújítási munkálat nem zajlott, ez az új tulajdonos feladata lesz. Igény esetén akár egy esztétikai felújítás után is költözhető. Minden helyiséget gáz-konvektorok fűtenek a megfelelő hőmérsékletre.

Az ingatlan nagyszerű döntés lehet, ha városhoz közeli, mégis csendes környezetben szeretné új életterét kialakítani. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808