Ez az ingatlan foglalózva van

Nyaralj az év 365 napján! Legyen házad a Szikin!

732 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyere el velem a nyugalom szigetére! Szeged Sziksós területén kínálok eladásra egy ízlésesen, fiatalosan felújított brutto 75m2 alapterületű családi házat 664m2-es parkosított telken. Mediterrán terasz, gyönyörű fás, gondozott kert fogadja a látogatót. A bejáratnál egy pici gardrób és egy tágas konyha/ étkező került kialakításra. Innen nyílik a zuhanyozóval ellátott fürdőszoba és a külön WC helység.
A konyhából nyílik a nappali is, amely 2 oldalról is természetes fényt kap. Helytakarékos lépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol 2 szoba lett kialakítva, az egyikből nyíló tetőteraszon csodálhatjuk a kertet. Az ingatlan konvektoros gázfűtéssel, villannyal és vízbekötéssel teljes értékű lakóingatlanként használható. Külső hőszigetelés biztosítja az alacsony energiafelhasználást.
Ha ez az otthonod, olyan mintha mindig nyaralnál!
Az ingatlan üdülő övezetben helyezkedik el, CSOK nem vehető igénybe rá! Hitel tanácsadónk szívesen nyújt tájékoztatást egyéb finanszírozási lehetőségekről.

Dr. Király Rita

Dr. Király Rita

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 953 3865
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.