Nyaraljon egész évben a Velencei tónál

1899 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tóközeli otthont keres a családjának? Akkor Önökre vár ez a csodálatos, 140 négyzetméteres családi ház Gárdony központjában. A ház két szintes. A nappaliból vezet az impozáns lépcső a fenti lakosztályhoz. Szinte felsorolni is nehéz, mi minden van benne. Hatalmas nappali, téli kert, 4 hálószoba, két konyha, spájz, két étkező, 3 wc, és egy üzlethelyiség, ami akár külön kuckója is lehet valakinek. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális.

Minden szinte új, hiszen a munkálatok 2018-ban fejeződtek be. Ennek megfelelően korszerű kondenzációs kazánnal történik a fűtés és a melegvíz előállítása. Az elektromos hálózat szintenként külön-külön mért, mindegyik 32 Amperes. A nappali hűsítéséről pedig egy klíma gondoskodik. Az igényes anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

A ház, egy 460 négyzetméteres telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron levő növényzetnek köszönhetően. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. Ahhoz ellenben elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne. A nappali kijáratánál ideális helye van egy jakuzzinak, de akár egy medence is elfér még a ház mellett. A kerti eszközök tárolására külön táróló van az udvaron.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A tó pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden pár száz méteren belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon és megmutatom!
Wollein Attila
+36703295030

Wollein Attila

Wollein Attila

Kapcsolattartó
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban