Nyaraló a mecséri Duna partján

9066 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mecséren eladó ház
Egy régi kor nyugalma a mában.
Sokat látott, büszke, méltósággal viselte az időt a nyaraló, amit most figyelmükbe ajánlok!
Egy APA építette családjának, gyermekeinek, akik már nagyszülők. Gondosan tervezve, aprólékosan kivitelezve mindent, ami akkor fontos volt. Mára sok érték elveszett, de visszatérhetnek a boldog békeévek!
2800 nm-es telken mindennek van helye, ami érték. Hatalmas fák árnyéka, zeg-zugos fenyőliget a mélázóknak. Kis konyhakert, a kapirgálást kedvelő és értékelő konyha művészeknek. Játszótér, homokozó, elbújós hely az unokáknak. Gyümölcsfák a természetes ízeket kedvelőknek. Pince, szerszámos, kocsibeállók, kút, .... Szóval mindennek lesz helye.
A házról:
2800-as telken épült 2 szintes családi ház, mely hétvégi házként szerepel a nyilvántartásban. A 80-as években épült, felújítandó.
A ház nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, kamra, helységekből áll, plusz emeleten erkély, földszinten tágas terasz.
Az otthon melegét cserépkályha, és gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet pedig bojler.
A ház fele alatt pince van. A telek teljesen körbe van kerítve, sok fajta gyümölcsfa, alma, szilva, körte, dió, cseresznye lett annak idején telepítve. A házhoz tartozik egy mellék épület ahol minden kerti szerszámnak van helye.
Amennyiben nagy házra vágyik, nagy telekkel és szereti a vízpart előnyeit, akkor most megtalálta. Hívjon, nézze meg, és vegye meg!
Az ingatlan irányára: 28.000.000 Ft. Az emlékek nincsenek benne az árban, mert azok nem eladók!
Amennyiben a mecséri családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.