Nyaraló az ország legtisztább tavának partján!

5466 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyaraló Gyékényesen!

Somogyország déli határvidékén a Duna-Dráva Nemzeti Park ölelésében fekvő Gyékényesen kínálom megvételre ezt a közvetlen tó parttal kapcsolatos, 3 stéggel rendelkező nyaralót.

A Kotró nevet viselő bányató a kavicsbányatavak közül a legnagyobb. Búvárbázissal és kis szabadstranddal rendelkező kedvelt üdülő- és horgászhely. 2011-ben elnyerte az Örökségünk – Somogyország Kincse kitüntető címet. Népszerűségét köszönheti még annak is, hogy az egyik legtisztább vizű magyarországi tó.

Földhivatali besorolása: kivett horgásztanya.
A nyaraló 1993-ban épült, tégla falazattal, fa födémmel és cseréptetővel.
Állapota részben felújított. 2020-ban kapott új járólapot a folyosó és a konyhahelyiség, illetve új konyhabútor került beépítésre.
Csatorna kiépítve a településen. Gáz az utcáról elérhető. Áram ellátás 3x16 A.
Fűtésről egy a plafonra felszerelt infrapanel, meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik. Kéménynek köszönhetően fa tüzelésű kályha is beépíthető.

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: zuhanyzó, külön WC, folyosó, konyha és egy tetőtéri szoba, természetre néző kilátással.
Továbbá a terepszint alatt a nyaraló és a tó közötti területen, földbevágással készült összesen 4,62 m2 nagyságú tároló.

Gyékényes C szektorában található, ahol 11 nyaraló osztozik a területen. Szektoron belül a legszélső helyet foglalja el, aminek köszönhetően csak egy oldalról van szomszéd és nagyobb zöld terület tartozik hozzá.

További információért hívjon bizalommal!

Bakonyi Regina
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban