Nyárra már kulcsrakész! Belvárosi prémium lakás!

963 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy előtér, három önálló lakás! Ideális befektetés bérbeadásra, illetve családtagok külön életterének kialakítására is. Szeged belvárosában most épülő 11 lakásos liftes társasházban eladó 110,29 négyzetméteres 2+3 szobás, első emeleti lakás, emeltszintű szerkezetkész állapotban. A lakás térkialakításának előnye, (részletes alaprajz a mellékelt képek között található), hogy három külön bejáratú önálló lakásra osztható, lakásonként külön fürdőszobával és konyhával. Az ingatlan átadásának tervezett időpontja: 2020. I. negyedév.

A környezettudatosság és a design jegyében tervezett épület olyan minőségi otthonokat, magas színvonalú felszereltséget kínál, ahol az első pillanattól otthon érezheti magát.
A kényelemről mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik. A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé.
Az utcaszinten található két üzlethelyiség praktikus funkciókat kínálhat – nem csak a lakók számára -, míg a pincegarázs a szokásos belvárosi parkolási gondoktól mentesít.

Az ingatlan megközelíthetősége kiváló, pár perces sétával elérhető a sétáló utca, egyetemek, bevásárló központ, külön előnye a körutak közötti elhelyezkedése miatt, hogy személyautóval is könnyen megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés, a belvárosi lét minden előnyével.

A társasházban további lakások is leköthetők, a legkisebb 31,16 négyzetméterestől, a legnagyobb 110,29 négyzetméteresig, különböző alapterületű lakások választására van lehetőség, minden lakásra jellemző, az átgondolt térkihasználás és funkcionálisan lehető legjobb elrendezés. Az épület pinceszintjén megépülő 15 személyautó befogadására alkalmas teremgarázsban, garázshelyek megvásárolhatók, 4.650.000,- Ft./garázshely áron.
A társasház kivitelezésében és műszaki tartalmában megfelel a XXI. századi elvárásoknak, a teljesség igénye nélkül néhány adat:

- az épület (és lakások) fűtése és hűtése levegő hőszivattyús rendszer kiépítésével történik, egyedi hőmennyiségmérőkkel, melynek energia ellátását az épület napelem rendszere biztosítja.
- Az épület vázas szerkezeti rendszerű.
- Az épület külső hőszigetelése illetve kialakítása kielégíti az A+, fokozottan energiatakarékos ház követelményeit.
- a nyílászárók acél merevítésű, műanyag tokszerkezetű, hőhíd-mentes nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátva.

Vételár fizetési ütemezés:
- szerződéskötéskor: 10+10 % ( foglaló+előleg)
- az épület garázs szintjének szerkezetkész állapotnál: 20%
- lakás szerkezetkész állapotnál: 20%
- lakóépület szerkezetkész állapotakor: 10%
- lakás emelt szintű szerkezetkész állapotakor: 20%
- ingatlanegységek tényleges birtokbaadásakor: 10%

Amennyiben részletes tájékoztatást kér az ingatlanról, illetve kérdés merült fel önben, hívjon bátran. tel.: +36302490482
dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482
Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482