Nyugalmas kertvárosi téglalakás

444 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Várpalota keleti kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a felújított 2 szobás, földszinti tégla lakást. Az 52 négyzetméteren, nappali és 1 szoba, konyha, spájz, fürdő, wc, 2-3 személyből álló családok számára is élhető környezetet biztosít, minimális rezsiköltséggel.

A lakáshoz tartozó külső homlokzat már szigetelt. A fürdőszoba korábban már fel lett újítva. A folyosón és a konyhában padlólap, a szobákban parketta és padlószőnyeg található. Az ablakok korszerű hőszigetelt üvegezésü faablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A bejárati ajtó is már ki lett cserélve egy új, hőszigetelt, biztonságos típusra.

A fűtés gázkonvektorokkal működik. Ezzel lehetőséget adva, hogy helyiségenként egyedileg legyen szabályozva a hőmérséklet. A szigetelésnek és a nyílászáróknak köszönhetően igen kedvező a fűtésköltség. Ezen kívül a két szoba között található egy gyönyörű cserépkályha is, ami képes lenne szinte az egész lakás fűtését ellátni, de javításra szorul.

Nagyon fontos, hogy a lakáshoz tartozik, egy 4 négyzetméteres pincehelyiség is, ahol a hűvös klíma ideális helyet biztosít a befőtteknek és akár a nagy tételben bevásárolt zöldségnek, gyümölcsnek és a füstölt áruknak is. Persze nem csak ezeknek, hanem minden másnak jut még hely benne, amit nem szeretnénk a lakásban tárolni, mint például a kerékpároknak.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon csendes, nyugodt helyen van ez az otthon. A Tesco, Penny, autóbuszpályaudvar, városközpont 7-10 perc séta, autóval csak pár perc. A ház mellett mindig van parkolóhely.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy az Öné lesz vagy valaki másé ez a ritka jó helyen levő lakás?

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban