Nyugalom a város központjában

350 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a VIi. kerületben, Keletihez közel, a Rottenbiller utcában egy 29 m2-es alapterületű, első emeleti, frissen felújított, lakberendező által megtervezett, 2 szintes garzonlakás.

A lakás DNy-i tájolású, udvari nézetű. Alapterülete 29m, a galériával együtt 47nm-re bővül. Az igényesen, minőségi anyagokkal felújított lakás teljes berendezéssel eladó. A földszinten konyha-nappali-étkező, fürdőszoba, hálószoba található, a galérián még egy háló és egy gardrób helyezkedik el. A fűtése Nobo elektromos panelekkel történik, a melegvízért Ariston villanybojler felel. A konyha is teljesen bútorozott ( hűtő, tűzhely, sütő, szagelszívó), itt alakították ki a mosógép helyét is.
A többrétegű, hang-és hőszigetelt ablakok redőnyözöttek.

A közös költség 9000 Ft.

A mellette levő lakással egy helyrajzi számon szerepel, ezért közöttük használati megosztási megállapodás van érvényben. A két lakás együtt is eladó 62M Ft-ért.


Első lakásnak, vagy befektetésnek kiváló, főleg azoknak, akik felújítással már nem akarnak foglalkozni és a belvároshoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének lakást venni.

For sale in VIi. district, close to the East, in Rottenbiller Street, a 29 m2, first floor, newly renovated, 2-storey studio apartment designed by an interior designer.

The apartment is oriented to the SW, with a courtyard view. Its floor area is 29m, and together with the gallery it will be expanded to 47sqm. The apartment, renovated with high quality materials, is for sale with full equipment. On the ground floor there is a kitchen-living-dining room, bathroom, bedroom, in the gallery there is another bedroom and a wardrobe. It is heated by Nobo electrical panels, with Ariston electric boiler responsible for hot water. The kitchen is also fully furnished (refrigerator, stove, oven, extractor hood), the location of the washing machine has also been designed here.
The multi-layered, sound and heat-insulated windows are shuttered.

The common cost is 9000 HUF. (25Eu)

It has a topographical number with the apartment next to it, so there is a usage sharing agreement between them. The two apartments are also for sale together for 62M HUF. (172 300 Eu)


It is excellent for a first apartment or investment, especially for those who no longer want to deal with renovation and want to buy an apartment close to the city center, yet in a quiet, peaceful environment.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.