Nyugalom birodalma a hegyek között, közel Budapesthez

5528 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Budapesttől? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon? Munka után csobbanni a saját medencéjében vagy élvezni az infra vagy a finn szauna melegét és feltöltődni a következő napra?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 160 négyzetméteres családi ház a festői szépségű sukorói hegyoldalban a központtól pár perces séta távolságban, mégis természetközeli helyen. A ház három szintes. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális.

A földszinten egy hatalmas szoba található és itt van az infraszauna is. A mellékhelyiségeken kívül még egy gardróbszoba került kialakításra. Ezt a teljesen önálló lakrészt egy igazán hangulatos és árnyékos fedett teraszról közelíthetjük meg.
Az első szinten van a fő lakótér, amerikai konyhás nappalival, hálószobával, gardróbszobával és természetesen mellékhelyiségekkel. Itt is található egy 20 négyzetméteres terasz, ahonnan a csodálatos Velencei tóban, illetve a környező hegyekben gyönyörködhetünk.
A tetőtérben egy hatalmas nappali és egy hálószoba képezi a külön birodalmat.

A ház, egy 921 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron és környezetben levő növényzetnek köszönhetően. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. A parkosított udvar is rejteget különlegességeket. Itt található a saját „wellness részleg”, ami egy lefedhető medencéből és egy önálló faházban levő finn szaunából áll. Van még sok zöld terület a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához. Autókkal a ház mellett fedett autóbeálló alatt és a térkövezett részen lehet parkolni a távirányítós kapuval védett udvarban.

A házat 2018-ban felújították. Új konyhabútor került beépítésre és akkor cserélték a régi kazánt új korszerű kondenzációs kazánra, amely fűtés és a melegvíz előállításáért felelős. Az elektromos hálózatot három fázisú betáplálással látták el. A hűtésről pedig szintenként egy-egy klíma gondoskodik. A minőségi anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A Velencei tó pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is csak 20-30 perc, hiszen az autópálya is pár percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes. A helyi közintézmények eléréséhez nem is kell autóba ülni, hiszen gyalog is elérhetőek: óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, templomok, polgármesteri hivatal, minden pár száz méteren belül van. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Elsődlegesen preferált fizetőeszköz Euró. Eurós ár: 355.000 EUR

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban