Nyugat európai szintű lakóparki lakás

2363 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kecskemét mellett az alföld nyugdíjas és wellness központjában új építésű, társasházi lakás eladó. Az épületegyüttes 35 hektáros festői környezetben terül el, modern építészeti megoldásainak és a miniváros szolgáltatásainak köszönhetően magas életszínvonalat garantálva. A parkosított környezetben 24 órás biztonsági szolgálat, orvosi ügyelet, étterem, üzletek, fodrász, pedikűr, manikűr, halastó, grillterasz, wellnessközpont, teniszpálya és nem utolsó sorban borospince kényezteti az itt élőket.

Az épület műszakilag a mai korszerű elvek figyelembevételével épült tűzbiztos anyagok felhasználásával, két felvonóval, 3 rétegű nyílászárókkal, 15 cm kőzetgyapot homlokzati hőszigeteléssel. A lakások fűtésrendszeréről központi kondenzációs gázkazánok gondoskodnak, melyek a padlón keresztül biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Nyáron mennyezeti hűtés alatt hűsölhetünk.

A hirdetésben részletezett lakás az épület második emeletén helyezkedik el, elrendezése a mellékelt alaprajzon látható. A belső lakótér 45 négyzetméter ráadásként 21 négyzetméteres terasszal.

A lakás vételára: 89.990.000 Ft

Szegedi Adorján

Szegedi Adorján

ULTRA
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 413 0085
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban