Nyúlon 3 szintes családi ház, nagy műhellyel eladó!

295 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagy ház, nagy műhely, sok lehetőséggel, családja és vállalkozása számára Nyúl csendes, kedvelt, domboldali utcájában!
Nyúlon kínálok eladásra egy három szintes, jelenleg nappali + 4 szobás, teljesen alápincézett, nagy méretű melléképülettel rendelkező családi házat.
Az 1989-es építésű ház pince szintjén egy hatalmas, szerelőaknával ellátott garázs, kazánház, nyári konyha, spájz található. A szint teljes értékű belmagasságú, rengeteg tároló hellyel.
Az első emeleti lakrészen található egy nagy, nyitott nappali, 3 hálószoba, mely utóbbiak mindegyike erkély kapcsolattal is rendelkezik, valamint egy konyha-étkező, kamrával, illetve különálló fürdőszoba és WC .Ötletes kialakítású, kellemesen körbenapozott, világos terekkel rendelkező élettér.
A tetőtéri szint további bővítési lehetőséget rejt magában, eddig egy (teljes belmagasságú) szoba került kialakításra benne, továbbá egy fürdőszoba gépészeti csövezése elkészült, de ez a helyiség már nem került befejezésre. Ezen kívül, akár további 2 tetőszoba is kialakítható, vagy a jelenlegi tér rakodó területként használható.
A ház dupla kocsibejáró kapuval rendelkezik, a ház előtti első kertben is biztosított a kényelmes kocsibeálló, valamint a ház melletti széles bejárón - mely teherautó közlekedésre is alkalmas - a ház mögötti műhelyhez biztosított a bejárás.
A ház mögött, jó állapotú, ipari árammal ellátott mellépületet találunk, mely három helyiségre tagolt, a hátsó rész nagy belmagasságú, és szerelő aknával is rendelkezik, kiválóan alkalmas sokféle vállalkozási tevékenység folytatására.
A telek 1109 m2-es, kellemesen széles utcafronttal, hátsó végében füves területtel. A házból egyik irányban a pannonhalmi, másik irányban pedig a nyúli dombok megnyugtató panorámája tárul elénk.
Csendes, békés, családbarát utca.
A házban és a melléképületekben is 3 fázis, ipari áram rendelkezésre áll.
A ház központi fűtéssel rendelkezik, radiátoros hőleadókkal, gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal, fa nyílászárókkal, a szobákban parketta burkolattal. Szerkezetileg masszív, stabil, jó állapotú ingatlan. Gépészetileg, műszakilag az építéskori állapotban, mely korszerűsítést igényel. Tetőszerkezete és héjazata ugyancsak jó állapotú, pala fedéses, mely igény szerint cserélendő.
Ajánlom több gyermekes, vagy több generációs családoknak, illetve kiváló választás azoknak is, akik olyan otthont keresnek, mely vállalkozásuk üzemeltetésére is alkalmas, vagy hobbi tevékenységükhöz nagyobb műhelyre van szükségük.
Tehermentes ingatlan, rövid határidővel birtokba vehető.
CSOK, CSOK hitel, Babaváró támogatás, 3 millió forint felújítás számla visszatérítés igénybe vehető rá!
Irányár: 34 900 000 Ft
A további részletekért hívjon bizalommal! 06 20 745 6503
Ügyfeleinknek teljes körű adásvétel ügyintézést biztosítunk, ügyvédi szolgáltatással, Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503