Nyúlon Eladó Családi ház kerttel

868 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyúlon kínálok megvételre egy 1457 m2-es összközműves telken levő hangulatos családi házat, mely 86 m2-es lakótérrel, dupla garázzsal, tárolóval és nagyobb kerttel rendelkezik.

Az utcáról belépve egy hangulatos, parkosított, részben térkövezett udvarban találjuk magunkat kövezett autó bejáróval, ahol a zöld növényzet és a ház kialakítása magával ragadó. A kényelmes hazaérkezést egy távirányítós elektromos kapu biztosítja. A körbekerített, 14 méter széles hosszú telek különösen alkalmas gyerekes családok, házi állatot tartók számára, és azoknak is, aki szeretnének falusias lakóövezetben élni zöld környezetben.

A ház elrendezése: 2 szoba, nappali, konyha-étkező, spájz, fürdő- wc, közlekedő helyiségekből áll.

Az 1960-as években épült kőzetgyapottal szigetelt fafödémes, tégla építésű cseréptetős ház ma is kiváló statikai állapotú, a jelenlegi tulajdonosok által is folyamatosan karbantartott. 2000-ben hozzáépítettek egy hátsó részt, mely betonfödémes, szintén kőzetgyapottal szigetelt és cseréptetős. Ebben került kialakításra egy az udvarról is nyíló nappali terasszal, így a háznak 2 bejárata van. A két házrészt egy belső boltív választja el egymástól. A nappali mellett egy 6 m2-es járólappal burkolt fűthető tároló, illetve 27 m2-es betonozott dupla garázs készült, mely igazi ritkaság a korábbi építésű családi házaknál. A telken belül található még egy 8 m2-es tároló, az udvar közepén levő kis pince, illetve sok szilvafa, egy dió és meggyfa.

Az utóbbi 15 évben az időszakos felújítások során új esővízcsatorna, külső homlokzat festés, új fürdőszoba készült, első bejárat felett előtető, redőnnyel felszerelt új külső fa nyílászárók, új fa bejárati ajtók kerültek beépítésre, mindkét bejárati ajtón szúnyogháló, illetve a konyhaablak, 2 szoba ablak is szúnyoghálóval felszerelt. A szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség és a terasz is járólappal burkolt. A meleg víz ellátást és a fűtést kéményes kombi gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal. A meleg vízhez kiegészítésként villanybojler is rendelkezésre áll.

Az ingatlan tehermentes, megegyezés alapján birtokba vehető.

15 kilométerre Győr belvárosától, mégis távol a város zajától található Nyúl település. A falu rendkívül gyorsan fejlődik, az utóbbi években sokan döntöttek úgy, hogy ezt a települést választják otthonuknak.
A községben megtalálható bölcsőde, óvoda, iskola, posta, boltok, éttermek, játszóterek, benzinkút, buszmegálló, és nem utolsósorban a pincesor, mely kiváló kirándulóhelyként szolgál az itt lakóknak. Pár perc alatt elérhető az autópálya és a város is, valamint Pannonhalma a világörökség része.

Jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás
Ha felkeltette érdeklődését ez a kedves környezetben levő családi ház az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya +36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban