Óbudán, forgalmas helyen utcai bejáratú üzlethelyiség eladó

599 Nyomtatás Ajánlás Facebook

***ÓBUDÁN, FORGALMAS HELYEN UTCAI BEJÁRATÚ ÜZLETHELYISÉG ELADÓ***

Az Amfiteátrum mellett eladó ez a 166 m2-es, ablakos, utcai bejáratú, szuterén ingatlan, jól megközelíthető, forgalmas helyen.

Az ingatlan egy 20. századi, tégla építésű, 7 szintes, jól karbantartott épület alagsorában helyezkedik el.
Alaprajz szerinti elrendezésben található benne több kisebb méretű helyiség, melyek 7-13 m2-esek, egy mosdó-zuhanyzó, valamint három nagyobb helyiség, melyek közül az egyik 31 m2-es, kettő pedig 33-33 m2-es. Ez utóbbiak ablakosak, utcafrontiak.

Az ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott.

Elhelyezkedése kiváló! A 9-es, 29-es és 111-es buszjáratok egy perc sétatávolságon, a közeli HÉV 500 méteren belüli megállója, valamint a közeli, Lajos utcai parkoló az elérhetőségét ragyogóvá teszi!
A bejárat előtti forgalmas útszakasz és a ház melletti forgalmas útkereszteződés biztosítja a folyamatos vendég- vagy ügyfélkört.

Az ingatlan számtalan tevékenység folytatására alkalmas!
Akár kereskedelmi vagy szolgáltatási, akár irodai vagy logisztikai profilban gondolkodik, ragyogó helyet tud itt számára találni, köszönhetően a rendkívül jó elérhetőségnek, valamint nagy méretének, de ezen belül a több kialakított helyiségnek.

Nézze meg és álmodja meg tevékenysége új, egyedi otthonát!

Csak néhány példa, amelyre az ingatlan tökéletesen alkalmas:
kialakítható benne vendéglátóhely, wellness központ, egészségügyi vagy oktatási centrum, edzőterem, alkalmas rendezvényhelyszínnek, cégközpontnak, kulturális és közösségi helyszínnek, bármilyen klubnak vagy szolgáltató irodának.

Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
=====

Parti Anikó

Parti Anikó

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban