Okos otthon a 13. kerület legújabb részén

1408 Nyomtatás Ajánlás Facebook

*** ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS, ÚJ VÁROSRÉSZBEN ***

A 13. kerületben, egy újjászülető városrészben vásárolhat most lakást. A megújuló Ferdinánd negyed, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében helyezkedik el. A belváros innen könnyedén elérhető, a WestEnd City Center és a Városliget is mindösszesen 15 perces sétára található, de gyorsan és egyszerűen megközelíthető autóval, vagy tömegközlekedéssel egyaránt.

A Park West lakópark, a pezsgő városi életet és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és az aktív életmódot folytatók számára kínál okos otthonokat a belváros közvetlen közelében.

AZ ÉPÜLET:
Az épülethez belső parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak. További szolgáltatások lesznek elérhetőek a ház lakói számára: közösségi nappali, gyerekszoba, business corner, könyvtár, közösségi autó, fészer, csomagpont.

A LAKÁS:
1 szobás, amerikai-konyhás jelleggel, összesen 33 m2 alapterületű, amihez még egy 5m2 -es erkély is tartozik.
A nappaliból nyíló 5 m2-es erkélyen kényelmesen elférünk, akár négyen is, ha vendégül látjuk a barátainkat.

A fürdőszobában magasfényű burkolatok fogadnak, falba épített tartályos WC, kád és egy törülközőszárítós radiátor található.

A lakásban Smart Home szolgáltatások lettek kiépítve: központi egység, okos dugalj, interneten keresztül is szabályozható fűtés, videó kaputelefon, igény esetén bővíthető funkciókkal.

Biztonsági bejárati ajtó, 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőny és klíma előkészítés.

Az ingatlan dél-keleti tájolású, a belső parkosított udvarra néz, nagyon csendes.

Az energiatakarékosság maximalizálása érdekében a lakás fűtését és melegvíz ellátását házközponti rendszer biztosítja, thermofejes radiátorokkal és minimális rezsivel. Az okos otthon rendszer segítségével távolból is vezérelhetjük a fűtést.

A lakáshoz a mélygarázsban parkolóhely is vásárolható.

A tömegközlekedés szempontjából is kiváló elhelyezkedésű: a 14-es villamos, a 75, 79M trolibusz, a 30, 30A, 105, 178, 230, 914 buszok megállói gyorsan, pár percen belül elérhetők.
Lehel téren pedig elérhető a 3-as Metró vonala is.

A lakópark fejlesztője a WING Zrt. több mint 20 éves múlttal és referenciákkal rendelkezik, melyek a céget a hazai ingatlanpiac legsikeresebb szereplőjévé emelték.

Megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 940 8458
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban