Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Okos otthon a városi életet kedvelőknek

656 Nyomtatás Ajánlás Facebook

*** AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ***

A Park West lakópark, a pezsgő városi életet és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és az aktív életmódot folytatók számára kínál okos otthonokat a belváros közvetlen közelében.

Az újjászülető Ferdinánd negyedben, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében helyezkedik el.

A belváros innen könnyedén elérhető, a WestEnd City Center és a Városliget is mindösszesen 15 perces sétára található, de gyorsan és egyszerűen megközelíthető autóval, vagy tömegközlekedéssel egyaránt.

AZ ÉPÜLET:
Az épület 2 pinceszint, földszint + 8 emeletes, összesen 229 lakással. Az épülethez belső parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak.

További szolgáltatások lesznek elérhetőek a ház lakóinak: közösségi nappali, business corner, könyvtár, közösségi autó, fészer, csomagpont.

A LAKÁS:
1 szobás, amerikai-konyhás 34 m² alapterületű + 6 m² -es erkély tartozik hozzá.

A lakásban Smart Home szolgáltatások lettek kiépítve: központi egység, okos dugalj, interneten keresztül is szabályozható fűtés, igény esetén bővíthető funkciókkal.
Biztonsági bejárati ajtó, 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőny és klíma előkészítés.

Az ingatlan keleti tájolású, a belső udvarra néz.

A lakás fűtését házközponti rendszer biztosítja, thermofejes radiátorokkal. Az okos otthon rendszer segítségével távolból is vezérelhetjük a fűtést.

A nappaliból nyíló 6 m2-es erkélyen kényelmesen elférünk, ha vendégül látjuk a barátainkat. Az ablakos konyha a nappaliból nyílik. A fürdőszobában kád található és egy törülközőszárítós radiátor.

A lakáshoz a mélygarázsban parkolóhelyek vásárolhatók: 6.5-7 Millió Ft-ért, valamint a lakás szintjén található önálló 4m2-es tároló is megvásárolható.

A közös költség: 16.000 Ft/hó, minden további fogyasztás egyedileg mérhető.

A tömegközlekedés szempontjából is kiváló elhelyezkedésű: a 14-es villamos, a 75, 79M trolibusz, a 30, 30A, 105, 178, 230, 914 buszok megállói gyorsan, pár percen belül elérhetők.
Lehel téren pedig elérhető a 3-as Metró vonala is.

A lakópark fejlesztője a WING Zrt. több mint 20 éves múlttal és referenciákkal rendelkezik, melyek a céget a hazai ingatlanpiac legsikeresebb szereplőjévé emelték.

Megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 940 8458
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban