Okos otthon praktikus méretekkel

5137 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nem szeretne felesleges dolgokkal foglalkozni az otthonában? Akkor ez a ház az Ön vágyaira van szabva!

Ezen a praktikusan elrendezett 65 nm-es élettéren minden meg van, ami a komforthoz szükséges. Hiszen a két szoba, nappali, fürdő és étkező plusz konyha területén mindenhol okos világítás található, a hálókban és a nappaliban dekor világítással kiegészítve. Télen az otthon melegéről gázkazán és a radiátoros hőleadók, nyáron a kellemes hűsről a klíma, az alvás nyugalmáról pedig minden évszakban a redőnyök gondoskodnak. Az optimális hűmérsékletet a ház kiváló szigetelése és a többrétegű üvegezésű műanyag ablakai biztosítják. A ház gépészete (víz, gáz, villany, fűtés) teljes mértékben modernizált, ami lehetővé teszi a szinte költségmentes bekötözést és garancia az alacsony fenntartásra.

A ház mellett a térkövezett, parkosított udvar utcafrontjáról megközelíthető a két autós garázs, melyben ugyan úgy, mint a házban riasztóberendezés található, az udvaron pedig térfigyelő kamera, amik az otthon távoli felügyeletét lehetővé teszik.

Ha egy olyan otthonra vágyik, ahol nincsenek falszomszédok és nem akar mezőgazdász sem lenni, akkor egyeztessünk egy időpontot, hogy megnézze az álomotthonát!

Nagy Attila
+36 20 240 3381

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás
-statikai véleményezés

A hirdetésben leírt adatok a tulajdonos által átadott műszaki leírás, és a tulajdonos elmondása alapján lettek megfogalmazva.

Nagy Attila

Nagy Attila

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 240 3381
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.