Olcsó kertes ház Székesfehérváron

772 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha olcsó kertesházat keres Székesfehérváron jó helyen, akkor nézze meg ezt! Az igaz, hogy teljes mértékben felújítandó, de legalább olyanná alakítja, amilyenné szeretné!

Székesfehérvár kedvelt kórházközeli, kertvárosi városrész szélén, a Budai úton eladó ez a négy szoba + nappalis felújításra szoruló, 93 négyzetméteres ház, két utcára nyíló, 611 négyzetméteres telken. A kis házikóból barátságos otthon varázsolható és még egy kis zöld terület is jár hozzá, ami bőven elég, ha csak a pihenéshez van rá szükség. Ha pedig inkább újat szeretne építeni, akkor a telek arra is alkalmas:
Besorolása LK-6.1. Beépíthetősége 50%-os. Legmagasabb épületmagasság, 6,5 méter.

A ház a 60-as években épült téglából. Minden működőképes benne, de a mai kor igényei szerint már ráfér a felújítás. A házba a víz, szennyvíz, gáz és a villany is be van vezetve. A fűtést gázkazánnal és radiátoros hőleadással van megoldva.

Gyalogostávolságra található a kórház, Halesz park, óvoda, bölcsőde, iskola. A belvárost számos buszjárat segítségével tudjuk megközelíteni.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban