Olcsó kis ház közel Székesfehérvárhoz

5657 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sürgősen eladó!

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Székesfehérvártól? Kiköltözne a panelből egy kertes házba, de nem tud sokat ráfizetni?

Ha igen, akkor Önre vár ez az aranyos, 55 négyzetméteres kis ház a festői szépségű Csór-Iszka-Szőlőhegy zártkerti részén, teljesen berendezve a képeken is látható bútorokkal, eszközökkel. A ház két szintes. Kis családnak állandó lakhatásra vagy hétvégi háznak is ideális. Jelenleg gazdasági épületként van nyilvántartva, de kisebb bővítés után átminősíthető családi házzá is.

A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba. Innen vezet fel a lépcső a tetőtérre, ahol 2 szoba és még egy fürdőszoba van.

A ház, egy hatalmas, két telekből összevont, 2097 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő művelés alól kivont, zártkerti telken fekszik. Nagyon csendes, hiszen a főútvonal pár száz méterre van. Van elég hely a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához. Autókkal a ház felett kialakított kocsibeállón lehet parkolni. Még maradt hely bőven a gazdálkodásra is, ha valaki arra vágyik.

Az eredeti kőházból csak pár fal maradt a földszinten. A többi részt könnyűszerkezetes technológiával alakították ki extra vastag szigetelést alkalmazva. Az építkezést 2021 végén fejezték be. Már csak a falak külső színezése maradt el, a tél beállta miatt.

A beépített nyílászárók energiatakarékosak. A fűtés és a melegvíz ellátás elektromos. Az elektromos hálózatot három fázisú betáplálással látták el. Igény szerint napelemek telepíthetők a tetőre. A vezetékes víz bevezetve, a szennyvíz derítővel megoldott.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon jó. Székesfehérvár pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is gyorsan elérhető, hiszen az autópálya is csak 10 percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban