Olcsó lakásmegoldás Székesfehérváron

4918 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha gyorsan, olcsó lakásmegoldást keres Székesfehérváron, akkor nézze meg ezt! Ha éppen nincs pénze felújításra, akkor is lakható egy festés után. Aztán majd később rendbe rakja!

Székesfehérvár kedvelt kórházközeli, kertvárosi városrészében eladó ez a kétszobás, igény szerint felújításra szoruló, 50 négyzetméteres házrész. A kis házikóból barátságos otthon varázsolható és még egy kis zöld terület is jár hozzá, ami bőven elég, ha csak a pihenéshez van rá szükség.

A ház a 60-as évek végén épült téglából. Minden működőképes benne, de a mai kor igényei szerint már ráfér a felújítás. A házba a víz, szennyvíz és a villany is be van vezetve. A fűtést elektromos, hőtárolós kályhák biztosítják kedvező költséggel. A házba be van vezetve a 3x16 Amper és az éjszakai áram is.

A lehetséges elrendezésre mellékelek egy tervrajzot. Ennek segítségével szinte bontás nélkül egy korszerű elrendezésű lakás alakítható ki belőle.

A telken még másik két lakrész is van, melyek egy használati megosztással osztoznak a telken. A szomszédok barátságosak. Az eladó házrész az első ház udvarán keresztül közelíthető meg. A hátsó házrész pedig az eladó házrész udvarán keresztül.

Gyalogostávolságra található a kórház, Halesz park, óvoda, bölcsőde, iskola. A belvárost számos buszjárat segítségével tudjuk megközelíteni. Az utcában ingyenes a parkolás.

Ez a ház ideális kiscsalád vagy egyedülállók állandó otthonának is.

Vigyázzon, mert ha megnézi és beleálmodja a nyugalom és a csend szigetét, akkor rájön, hogy erre van szüksége, főleg, hogy az ár irányár!!!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban