Olimpikon házban garzon eladó!

382 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest 13. kerületében, néhány perc sétára a Dózsa György úti és a Göncz Árpád metrómegállótól, eladóvá vált egy 29 nm-s garzon lakás.

A k.o. királynak is nevezett, háromszoros olimpiai bajnok ökölvivó Papp László fiatalkora is abban a házban telt, amelyben az 1 emeleti kis lakás található. A ház két emeletes, klasszikus körfolyosós, a belső, parkos kis udvar szép, folyamatosan karbantartott.

A lakás jó állapotú, egy festés után azonnal költözhető. Elosztása: tágas, keleti fekvésű szoba, konyha + kis étkező pult, kádas fürdőszoba.
Nagyobb felújítási munkák jelenleg nem szükségesek, így egy festés után azonnal költözhető. Az idei év során az ablakok cserélve lettek és a következő években a falban található vezetékekkel sem kell foglalkozni.

A fűtést és a melegvizet kombicirkó biztosítja.

Közös költség: 10.440 Ft, ami a szemétdíjat is tartalmazza.

A lakásban jelenleg albérlő lakik, akik nagyon szívesen tovább bérelné a lakást, amennyiben az új tulajdonos nyitott erre.
A bútorok nagy része a lakásba lett vásárolva, és méretre készült, így a az eladók nyitottak arra, hogy közös megegyezés után a lakásban hagyják azokat.

A környék jó, az utca csendes. Néhány percren belül üzletek elérhetőek, de tömegközlekedés is nagyon jó!

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.