Ön dönt, lakás vagy üzlet

5849 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A döntés az ön kezében lehet …

-üzlethelyiség vagy lakás?

A rendkívüli fejlődéséről elhíresült kisvárosban Mórahalmon kínálom megvásárlásra ezt a jelenleg két bérlő használatában lévő 76 négyzetméteres üzlethelyiséget.

Az ingatlan a város központban, remekül megközelíthető helyen egy 2007.-es igényes társasház földszintjén helyezkedik el. Előtte egy kizárólagos használatban lévő 4 helyes parkoló biztosítja az akadálymentes megközelítést.

Az ingatlan a 3,4 méter impozáns belmagasságával sok rétű lehetőséget rejt magában. Jelenleg két utcai bejárattal, két külön álló üzlethelyiségként működik.

Az áram fogyasztása külön almérővel mérhető.
A fűtés rendszere kombi gázkazánon keresztül radiátoros hőleadókkal biztosított, a termosztát a nagyobb helyiségben található. Igény esetén a kisebb helyiség fűtése elektromos megoldással külön választható.

Mórahalomra a Szent Erzsébet Gyógyfürdő éves szinten rengeteg turistát csábít, ezért akadálymentes apartman kialakítására, gyógyászati tevékenységre, tökéletes lehetőség. Szeged 19 kilométeres közelsége, az 55.ös út felújítása, az autópálya és a szerb határ közelsége garancia a jó befektetésre.

Tekintse meg a fotókat és az alaprajzot, hogyan tudná a saját igényeire szabni!
Hívjon időpontért a megtekintéséhez, akár hétvégén is!
Üdvözlettel: Kocsis Ágota ingatlanértékesítő
06302074192
kocsis.agota@ving.hu
Az adás-vételt teljeskörű ügyintézéssel végzem, energetikus, hitelügyintéző és ingatlanjogra szakosodott ügyvéd segítségével.

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban