Ön lakna a Kossuth téren? Mert én igen.

3304 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, egy, a belső tereit tekintve gyönyörű kivitelezésű házban található, belső udvari, földszinti, 73 m2 alapterületű, tégla építésű lakást a Kossuth tér 13-15 szám alatt.

A képeken érzékelhető, hogy az ingatlan belső terei, a bejárati kapu, az aula, a lépcsők, a belső díszítések mesterien lettek kidolgozva. Felemelő érzés lehet ebbe az ingatlanba hazatérni és ebben most semmi túlzás nincs.

Az ingatlan megvásárlása mellett szólhat még a helyszín is, hiszen a Kossuth téren lakni, sokak számára lehet egy fajta különleges eszencia. Amikor a lakcím kártyán, lakóhelyként a Kossuth tér van megadva...én nagyon bírnám.

Az ingatlan maga is szolgál kellemes meglepetésekkel, gondolok itt például az alacsony rezsiköltségekre. A közös költség mindössze 30 000 Ft, ami önmagában nem tűnik kevésnek, de ebben az összegben a teljes vízfogyasztás, fűtés és melegvíz szolgáltatás valamint a lift és szemétszállítás költsége is benne van. Ezen kívül csupán az elektromos áramért kell külön fizetni.

A benne lévő bútorzat a vételár részét képezi. Az ingatlan, némi, főként esztétikai felújítást követően, azonnal birtokba vehető.

A közlekedésre nem lehet panasz, a ház előtt megy el a 2-es villamos, melynek útvonalát, 2012-ben, 7. helyen választották be a világ legszebb vasútvonalai közé.

Még egy dolog, amikor lezárják a Kossuth teret egy rendezvény vagy felvonulás miatt...a lakókat akkor is beengedik.
Tehát bármit megnézhet a tulajdonos, ha érdeklik az események.

Summa summárum tehát, ez az ingatlan, igazi ritkaság a mai ingatlanpiacon. Csak nehogy lemaradjon róla. Hívjon még ma!
Az ingatlan, kizárólag az én kínálatomban található meg, még a tulajdonos sem hírdeti, és mivel minden út Rómába vezet...

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban