Öreg-hegyi kis birtok gyönyörű kilátással

696 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvároshoz tartozó Öreg-hegyen eladó ez a kellemes hangulatú kis zártkerti ingatlan. Az 1712 nm nagyságú területen megközelítőleg 400 tő szőlő, gyümölcsfák, valamint egy közel 20 nm nagyságú házikó található. Az épület előtt egy minden oldalról nyitott terasz, mellette tároló került kialakításra. A terület 3 helyrajzi számon található, de mindegyik terület művelési ág alól már ki van vonva, így adásvételi szerződés után azonnal birtokba vehető.
A tulajdonosok az ingatlant folyamatosan újították, szépítették, ennek köszönhető jelenlegi jó állapota. Az ingatlanon megújult a csatorna-hálózat. Megtörtént a külső hőszigetelés, valamint a kémény újrarakása. A szobában a nyílászáró műanyagra lett cserélve. Az épület helyiségeit fa tüzeléssel vagy elektromos fűtéssel lehet melegíteni. Villamoshálózat megtalálható az ingatlanban, vezetékes vízszolgáltatás az egész hegyháton nincs kialakítva, víznyerési alternatívaként víztározó tartály, vagy kút fúrása lehetséges.
Az ingatlan megközelítése végig aszfaltos, télen is jól járható úton lehetséges. A kilátás a környező dombvidékre gyönyörű. Az épület mellett kilátó található! Nyaralónak, hétvégi háznak, borászati célokra tökéletes választás lehet ez az ingatlan. Az ár irányár, mely igény esetén a bútorzatot is tartalmazza.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808