Öreghegyi ikerház

1347 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Öreghegy egyik utcájában, a Pozsonyi út közelében kínálom eladásra, ezt a jó elhelyezkedésű ikerházat.
Az épület egy 1814 négyzetméteres telken fekszik, melyet megosztva használnak a másik ikerházféllel. A házban nappali + 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy garázs kapott helyet.

A ház az 1980-as években épült. A belső terek jó állapotban vannak, de értelemszerűen a mai kor igényei szerint érdemes azokat is felújítani.

A fűtés gázkazánnal működő központi fűtéssel van megoldva. A nappaliban klíma nyújt lehetőséget a nyáron a hűtésre, télen pedig a fűtés optimalizálására. Segítségével a gázfogyasztás a támogatott kereten belül tartható. Az ablakokon redőnyök találhatóak. A tető nemrég lett felújítva. Bitumenes zsindely fedést kapott.

A ház alagsorában kapott helyet egy garázs és több különféle célra hasznosítható helyiség ( kb 50 nm, amit a lakótér területébe nem számoltam bele). Ezen kívül a kertrészben is van egy kb 40 négyzetméteres helyiség, ami alkalmas műhely vagy tárolás céljára is.

A nagy gondozott udvar, árnyas fáival borított terével kiválóan alkalmas a szabadidő kellemes eltöltésére. Aki pedig kertészkedni szeretne, még arra is marad bőven megfelelő földterület.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a garázson kívül van még hely az udvaron levő fedett autóbeálló alatt a parkolásra.

Ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban