Örök hévízi panorámás telek Keszthely Kertvásoban eladó

2988 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthely-Kertvárosban egy 2259 m2-es építési telket egy csendes, nyugodt utcában nagyon szép, ÖRÖK HÉVÍZI PANORÁMÁVAL.

Főbb jellemzői:
• Telek mérete 2259m2 (27 széles és 83 hosszú)
• Építésre alkalmas terület
• 30% beépíthető, 2 épület építhető a telekre vagy egy négyes társasház is
• Maximum épület magasság 6m
• Közművek az utcában a telek előtt megtalálhatók.
Alaprajz tájékoztató jellegű.

Hévízhez való közelsége miatt a telek elhelyezkedése nagyon kedvező. Akár autó nélkül is 5 perc sétával buszra ülve eljuthatunk Hévízre vagy éppen Keszthelyre. 15 percenként járnak helyijáratok és távolságiak is.

A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között 1,9 km-re van a Hévízi-tó és Hévíz központja, parkolója, ahol nagyon jó bevásárlási lehetőségek, éttermek, fagyizók találhatók, a Kék templom 2,4km.. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség, valamint a Balatonpart, strand (mellette van a buszok végállomása és itt kap helyet a vasútállomás is).

20 percen belül autóval a Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang is megtalálható.

Egyszóval olyan frekventált helyen található ez a telek, hogy nyugodt, csendes helyen van, mégis hamar elérhető mindazt, amire az embernek szüksége lehet. Legyen az egy vendég vagy egy helyi lakos.

JELEN PILLANATBAN A TELKEN TÖBB FA ÉS EGYÉB DOLOG VAN, DE AMINT ELKEL A TELEK AZONNAL LE LESZ TISZTITVA, TULAJDONOS ENGEDTE MEG.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.