Örök panoráma Horvátországra nagyon kedvező áron

1155 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvároshoz tartozó Julián- hegyen eladó ez az igényesen kialakított zártkerti ingatlan. Az ingatlanhoz tartozó terület mellet egy másik, különálló telek is a vételár részét képezi. A két terület együttesen megközelítőleg 5000 nm. A két terület csak egyben eladó!
A régi építésű hegyi ingatlan 1994-ben teljesen új arculatot kapott. Kibővült a jelenlegi étkezővel és hálófülkével, valamint a tetőtérrel. Ekkor megújult a teljes tetőszerkezet, bevezetésre került az ingatlanba a villamos- illetve a vízhálózat. Az alsó szint fűtése fa tüzelésű kandallóval megoldott. A tetőtérből, valamint a közel 14 nm nagyságú teraszról gyönyörű örök panoráma tárul elénk Horvátországra. Az ingatlanhoz tartozó terület még nem lett művelési ág alól kivonatva, ez az új tulajdonos dolga. A másik terület, melyen egy szerszámtároló található, gyümölcsös megjelölésű, azt már kifüggesztést nem igényel. Az épület ráfordítással könnyen lakóépületté alakítható. A birtokhoz végig aszfaltos út vezet, mely télen is járható.
Mindenkinek tökéletes választás lehet, aki hegyi birtokot keres pihenésre, esetleg gazdálkodásra, vagy csodás és csendes környezetben szeretné kialakítani új életterét.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.