Örök-panorámás borház a Király-hegyen

248 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sárospatak külterületén, a Király-hegyen eladó egy fantasztikus örök-panorámával rendelkező az elmúlt években folyamatos felújításon átesett 56 nm alapterületű 2 szintes borház. Sárospatak városközpontja 3 km-re található, könnyen megközelíthető autóval is a jól járható földúton. Az épület egy 3158 nm nagyságú területen helyezkedik el, melynek besorolása szőlő, kivett gazdasági épület, legelő. A telken jelenleg is szőlőültetvény illetve gyümölcsfák találhatóak.

A borház alsó szintje gyakorlatilag egy pince, amely rengeteg szőlészeti és borászati kellékeket rejt. Ezek az eszközök a vételár részét képezik. Az emeletre egy külső lépcsőn juthatunk fel, ahol a panoráma teraszon rögtön a szemünk elé tárul az egész Zempléni-hegység és a Tokaj-hegyaljai borvidék. Egész évben gyönyörű kilátást és elvehetetlen panorámát biztosít majd új tulajdonosának. A teraszról egy galériázott nappaliba juthatunk be, ahonnan tovább gyönyörködhetünk a fantasztikus kilátásban. A nappaliból nyílik egy főzőfülke, és itt található két kisebb tároló is. A víz, gáz és csatorna nem áll rendelkezésre, a villany napelemek segítségével került kialakításra.

Tökéletes választás lehet gazdálkodni vágyóknak, hétvégi háznak, nyaralónak, vagy akár üzleti célú tevékenység (a turistaútvonal mellett található) is folytatható ezen a csodaszép területen. Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban