Örökpanorámás családi ház Csömörön

421 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Örökpanorámás családi ház Csömörön

Csömör Lakihegyen kínálom eladásra ezt a 4 szobás családi házat saroktelken – kis kerttel. Az ingatlan lejtős telekre épült, a nappaliból gyönyörű örökpanoráma nyílik Csömör házaira, valamint a fővárosra. A környék csendes kertvárosias. Az Örs vezér terére közlekedő busz megállója mindössze 4 perc sétára van, ugyanilyen távolságban található nagyobb bolt, óvoda, étterem…

Az ingatlan legalsó szintjén található garázsban kettő, előtte akár még egy járműnek van hely a telken belül. A ház földszintjén a hatalmas amerikai konyhás nappali mellett egy szoba, egy káddal toalettel és bidével felszerelt fürdő, valamint egy tárolóhelyiség került kialakításra. Ez utóbbiban található a ház és a víz melegét is biztosító gáz-cirkó is.

Az emeleten jelenleg kettő hálószoba teljesen kész – a többi helyiség részben készült el. A fenti fürdőben a víz és csatornakiállások ki vannak alakítva, a helyiséget burkolni és az új tulajdonos igénye szerinti szaniterekkel szerelni szükséges. Az alaprajzon emeleti nappalinak jelölt térből akár még két szobát is ki lehet alakítani – ennek tetősíki gipszkartonozása nincs befejezve, padozata is véglegesítésre vár.

A ház több ponton is alakítható még a vevő igényei szerint: tervben volt például egy szélfogó kialakítása a bejárat elé, melynek teteje egyben az egyik emeleti szoba kis erkélye lenne. A nappaliból élvezhető a panoráma, ám a tervezett terasz megépítésével kint ülve csodálhatja majd a naplementét az új tulajdonos.

A 118 négyzetméter lakóterületen jelenleg 3 hálószoba van, de ez könnyen, gyorsan bővíthető 5 szobásra.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni – rengeteg lehetőséget rejt! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

House with panorama in Csömör

In Csömör Lakihegy I offer for sale this 4-room house on a corner plot - with a small garden. The property is built on a sloping plot, the living room has a beautiful panorama of Csömör's houses and the capital. The area is quiet garden city. The bus stop to Örs vezér tér is only a 4-minute walk away, in the same distance there is a larger shop, kindergarten, restaurant…

In the garage on the lowest level of the house, there is space for two, even one more vehicle in front of the plot. On the ground floor of the house, next to the huge living room with an American kitchen, there is a bedroom, a bathroom with a bathtub, a toilet and a bidet, and a storage room. The latter also has a gas circus that provides heat to the house and the water.

Upstairs, two bedrooms are now fully finished - the rest of the rooms are partly finished. In the above bath, the water and sewer outlets are designed, the room needs to be covered and equipped with sanitary ware according to the needs of the new owner. From the space marked as an upstairs living room on the floor plan, even two rooms can be turned into - the plasterboarding of the roof plane is not finished, its floor is also waiting to be finalized.

The house can be adapted to the customer's needs at several points: for example, a windbreak was planned in front of the entrance, the roof of which would also be a small balcony of one of the upstairs rooms. You can enjoy the panorama from the living room, but by building the planned terrace, the new owner will be able to admire the sunset while sitting outside.

The 118-square-foot living space currently has 3 bedrooms, but it can be easily and quickly expanded to 5 rooms.

The property can be moved in a short time, it can be viewed flexibly. Worth a look - it has plenty of opportunities! I recommend it to anyone who likes to know the hustle and bustle of the city within easy reach, but longs for a calm, quiet environment in everyday life.

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.