Orosházán olcsó tégla lakás bútorozva…

2296 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belvárostól 10 perc sétára 54 nm-es 2 szobás erkélyes lakást kínálom eladásra, bútorozva, kedvező áron. Az ingatlan a Könd utcán a korház közelében, csendes részen, nagy fás környezetben helyezkedik el.
Az új bejárati ajtón áthaladva lépünk az előtérbe, melyből balra nyílik a konyha, a fürdő, szemben a nappali és ebből a háló. A szobák burkolata parketta, a többi helyiségé hideg burkolatú. Az előtérben a beépített szekrény segít a tárolásban.
A lakás melegét gázkonvektorok biztosítják, a melegvizet pedig gáz vízmelegítő. A régi ablakokat fa hőszigeteltre cserélték. Az erkély keleti fekvésű.
Közelben bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola, piac, Penny Market. Ingatlant ajánlom fiatal pároknak, fiatal családosoknak, befektetőknek.
Közös költség 3800 Ft/hó. Közös tároló a földszinten.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.