Osztható panorámás telek eladó Cserszegtomaj

2369 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom ezt az 5761 m2-es nagyságú építési telket, Keszthelyhez közeli CSERSZEGTOMAJNAK egyik csendes, nyugodt utcájában egyik fele BALATONI PANORÁMÁVAL, a telek másik része Hévízre néz.
Víz, csatorna be van kötve, mivel korábban volt rajta egy épület. Annak egy kis része még megtalálható. Villanyt az utcáról be lehet kötni.
A telekről tudni érdemes, hogy az általam készített tájékoztató jellegű rajzon pontozott vonallal jelöltem, hogy lehetőség van akár nyeles telek kialakítására is úgy, hogy az adott darabok nem lehetnek kisebbek mint 2000m2.
Jelenlegi méretei kb 33x174m.
Lf-3 övezetbe tartozik, szabadon álló épület építhető ide, beépíthetőség 18%, építmény magasság 4,5m.

Lakóház építésére akár befektetésre is nagyon jó lehetőség több szempontból is.
Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.