Ötszobás, polgári stílusú családi ház eladó Szigetben

4244 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy mediterrán hangulatú belső udvaros házra vágyik Győrben? Akkor jöjjön, nézze meg és szeressen bele ebbe a szép családi házba Győr-Szigetben!
Az épület az 1930-as években épült, amelyet 1998-ban teljes mértékben átépítettek, modernizáltak. Az eredmény egy nappali+4 szobás 110 m2-es igényesen felújított, barátságos OTTHON lett!

A 260 m2-es telken fekvő téglából épült ház egy igazi csoda! A helyiségek egymásból és az udvar felől is megközelíthetők. Mindegyik szoba tágas, világos, napos, hajópadlóval borított. Két szoba nyugati fekvésű, utcára néző, a többi helyiség a déli fekvésű udvarra néz, amely az ingatlan ékköve. A gyönyörű, télen nagyon jó meleget adó cserépkályhák a szobák díszei. Mellettük radiátorok melegítenek a többi helyiségben. Két fürdőszoba és külön WC található a házban. Az épületben klímát is felszereltek.
Az udvaron az árnyas fák alatt, egy saját építésű kemence mellett lehet fogadni a vendégeket. A ház alatt 20 m2-es pince húzódik.
Parkolni az utcán ingyenesen lehet. Az élményfürdő, a zsinagóga, a Mosoni-Duna, a Rába, az egyetem, a belváros pár perc alatt elérhető.
Aki ezt a minőséget, ezt az életérzést keresi, hívjon, nézzük meg együtt! Ideális nagycsaládosoknak, irodának.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.