Öttevényen Családi ház eladó

166 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Öttevény csendes utcájában mégis a központhoz közel megvételre kínálok egy 1805 m2-es összközműves telken levő 90 m2-es családi házat garázzsal, nagy kerttel.

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak a családoknak, akik Győr közelében szeretnének élni egy kedves, minden igényt kielégítő kis faluban, szeretik a nyugalmas életet, a sok zöld területet és szeretnék az új Otthonukat saját ízlésükre formálni.

Az 1967-ben téglából épült cseréptetős, betontálca födémes ház jelenleg is kiváló statikai állapotú 20 méter széles utcafronttal előkerttel 2 bejárattal rendelkezik.

A ház elrendezése: 2 szoba, nappali-konyha, spájz, előtér, folyosó, fürdő- wc, pincelejáró- alatta kazánház, külön wc, előszoba hátsó bejárattal.

2015-ben a szoba és fürdő ablakait műanyag nyílászáróra cserélték. Az ablakokon redőny, szúnyogháló. A szobák burkolata hajópadló és szalagparketta, a nappali-konyha, folyosó, előtér, fürdő-wc-k járólapos.
A meleg víz ellátást villanybojler, a fűtést fali kombi gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, illetve kiegészítésként a 10 m2-es pincében egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

Az udvart, nagy kertet bőségesen termő szőlő, gyümölcsfák sokasága árnyékolja be, úgymint cseresznye, körte, dió, alma és szilvafa. A telken belül 15 m2-es betonozott garázs, boltíves borospince, illetve kisebb nyitott tárolók, valamint ásott kút is található.

Az ingatlan tehermentes, bútorok, berendezések nélkül akár 1 hónap alatt birtokba vehető és egy tisztasági festéssel költözhető, melyet új tulajdonosai saját elképzeléseik szerint alakíthatják, modernizálhatják.

Öttevény Győrtől 15 km-re található, mely gyorsan megközelíthető Abda irányából. A faluban vasútállomás, a közelben buszmegálló, az autóbusz közlekedés is gyakori.
A településen minden megtalálható, bölcsőde - óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, önkormányzat, élelmiszer-üzletek.

Jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan vagy megtekintené az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya +36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban