Öttevényi családi ház eladó!

69 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Öttevény forgalomtól mentes utcájában kínálunk megvételre egy könnyűszerkezetes, 110 m2-es családi házat. Az házat 1988-ban a Falco Fakombinát építette. A kivitelező megbízható, leinformálható.
Az ingatlanban a következő helyiségek lettek kialakítva: nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, tetőtéri szoba, gardrób, fürdőszoba, wc, előszoba.
A beton alapra épített ház, betonyp panelekből épült, hő-és hangszigetelt válaszfalakkal. A tető pala borítást kapott. A nyílászárók Sofatherm, hőszigetelő üvegezéssel. A fűtés elektromos panelekkel történik, de a nappaliban egy kandalló is rendelkezésre áll.
Az 765 m2-es telken egy garázs és egy nagy műhely is megtalálható. A kapubejárótól a kertig természetes kőburkolat lett letéve. Az udvaron kialakításra került egy kerti pihenő, grillező.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak a családoknak akik Győr közelében egy kedves, de minden igényt kielégítő, szolgátatásokban gazdag, szervezett és ellátott faluban képzelik el az életüket.

Irodánk ingyenes bank független hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. Több éve ingatlanjoggal foglalkozó Ügyvédünk ingyenes adás-vétel előtti tanácsadással segíti ügyfeleinket. Energetikai tanúsítvány beszerzését, mely az ingatlan eladáshoz ma már elengedhetetlen, rövid határidővel vállaljuk.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban