Otthon a Rába mentén

554 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közel a városhoz, de mégis csendes helyen szeretne saját otthont?

Rábapatonán a Rába menti lakópark csendes, forgalom mentes, gyönyörű környezetben, kedvező utca kialakítással, ideális telek méretekkel került kialakításra.
A Győrtől 16 km-re lévő település tökéletes választás a családi élethez, a falu központja a 85-ös számú főúttól csak négy kilométer távolságra van.
Egyedi lehetőség ez az építkezni vágyóknak, itt mindenki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő méretű telket, hiszen nagy a választék! A lakóparkban több telek van még szabadon, melyből választani lehet.
A telkek közművesítettek, a házhelyeket aszfaltozott, kivilágított utak kötik majd össze, az elektromosság földkábelen érkezik.

Ebben a hirdetésben egy 700 négyzetméteres telken épülő, 106 négyzetméter alapterületű házat mutatnék be, melyhez 18,88nm-es garázs, valamint egy kellemes méretű terasz is épül.
Az ingatlan rendkívül jó elosztással, minőségi anyagokkal, referenciával rendelkező, megbízható vállalkozó kivitelezésével készül! A ház várhatóan 2021. tavaszán kerül átadásra.

Elrendezése szerint: nappali-konyha-étkező, kamra, 3 szoba, kettő fürdőszoba, külön wc, közlekedő, mindez csaknem 106 négyzetméteren.
A tervek szerint nappali kapcsolattal egy kb. 30 nm-es terasz kerül megépítésre.
Főbb műszaki tartalom:
-30 cm-es falazat
- 15 cm-es hőszigetelés
- radiátor vagy padlófűtés igény szerint
- fafödém
- Terrán Synus Colorsystem cserép

A lakás fűtéskész ára garázzsal: 38.700.000,-Ft + a telekhányad 5.000.000,-Ft, együtt: 43.700.000,-Ft.
A megújuló energiára több lehetőség is választható, személyre szabható, így annak költségét a hirdetési ár nem tartalmazza.
(Napelem kiépítése ~1.500.000,-Ft)
Keressen bizalommal, várom hívását!
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem ügyfeleimet.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.