Otthon a Rába mentén

849 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közel a városhoz, de mégis csendes helyen szeretne saját otthont?

Rábapatonán a Rába menti lakópark csendes, forgalom mentes, gyönyörű környezetben, kedvező utca kialakítással, ideális telek méretekkel került kialakításra.
A Győrtől 16 km-re lévő település tökéletes választás a családi élethez, a falu központja a 85-ös számú főúttól csak négy kilométer távolságra van.
Egyedi lehetőség ez az építkezni vágyóknak, itt mindenki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő méretű telket, hiszen nagy a választék! A lakóparkban több telek van még szabadon, melyből választani lehet.
A telkek közművesítettek, a házhelyeket aszfaltozott, kivilágított utak kötik majd össze, az elektromosság földkábelen érkezik.

Ebben a hirdetésben egy 700 négyzetméteres telken épülő, 97 négyzetméter alapterületű házat mutatnék be, melyhez egy kellemes méretű terasz is épül.
Az ingatlan rendkívül jó elosztással, minőségi anyagokkal, referenciával rendelkező, megbízható vállalkozó kivitelezésével készül! A ház várhatóan 2021. tavaszán kerül átadásra.

Elrendezése szerint: nappali-konyha-étkező, kamra, 3 szoba, fürdőszoba, külön wc, háztartási helyiség, gardrób, előtér, közlekedő.
A tervek szerint nappali kapcsolattal egy ~24 nm-es terasz kerül megépítésre.
Főbb műszaki tartalom:
-30 cm-es falazat
- 15 cm-es hőszigetelés
- radiátor vagy padlófűtés igény szerint
- fafödém
- Terrán Synus Colorsystem cserép

A lakás fűtéskész ára a telekhányaddal együtt: 35.000.000,-Ft.
A megújuló energiára több lehetőség is választható, személyre szabható, így annak költségét a hirdetési ár nem tartalmazza.
(Napelem költsége: +~1.500.000,-Ft)

Keressen bizalommal, várom hívását!
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem ügyfeleimet.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.