Otthon, Ahol a Csend és a Kényelem Találkozik

347 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Sándorfalva, kiskertes övezetében eladó ez a lakóingatlannak kialakított, zártkerti művelés alól kivont gazdasági épület és kert.
Az ingatlan 1467 négyzetméteres telken helyezkedik el (kb 150x9.8méter), mely két részre van osztva. Az első rész parkosított udvart kínál, kerti sütögetővel, míg a hátsó részen gyümölcsfák (meggy, körte, őszibarack) teremnek. A telken két fúrt kút található, az egyik automatikus locsolórendszerrel van ellátva, míg a másik házi vízművel rendelkezik, amely gondoskodik az épület vízellátásáról. Továbbá számos tároló és melléképület is megtalálható a területen, köztük téglából és könnyűszerkezetből épült változatok is.

Az ingatlant téglából építették, melyet folyamatosan karban tartanak. 2019-ben hungaroceles hőszigetelést kapott, és a nyílászárók is, - egy kivételével - hőszigetelt üveges műanyagok. Emellett a fűtés is modernizálásra került, a vegyes tüzelésű kazánról üzemeltethető cirkó-fűtés rendszer került beépítésre, radiátor hőleadókkal. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az épület két szintes, bruttó 72nm lakóterületű, de ennek 52nm a hasznos alapterülete. 3 szobával, külön fürdőszobával és WC-vel, valamint egy konyha-étkezővel rendelkezik. A földszinten járólapok, míg az emeleten laminált padló burkolat található.

Az épületről készült külső képek megtekintéséért, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon.

Iár.: 27.9M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen. Irodánk munkáját CSOK és Hiteltanácsadó illetve Ügyvéd és Energetikus is segíti.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban