Otthon az erdő ölelésében!

1644 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Igazi ritkaság eladó Gyulán!

Otthon az erdő ölelésében.

Eladásra kínálunk Gyula városától néhány km-re mintegy 2,7 hektáron elterülő családi házat, legelővel.

Közel, mégis távol a város zajától 1994-ben épült ez a kétszintes családi ház. A csodás bejárót követően egy egyedi hangulatú kétszintes épülethez érünk, melyet körbevesz egy hatalmas parkosított udvar és a háborítatlan természet.
A ház alsó szintjén helyet kapott egy tágas nappali, étkező, konyha, wc, mosókonyha és egy szoba. Az emeleten egy galériaként körbejárható közlekedő, pihenő helyiség és három hálószoba található, valamint egy fürdőszoba wc-vel.

A földszint kiváló közösségi tér, míg az emelet minden családtagnak külön magánszféraként funkcionálhat. Az emeleti szobák mindegyike csodás kilátással rendelkezik. Az alsó szinten mindenhol hidegburkolat a felső szinten szőnyegpadló és lamináltparketta burkolatok találhatók.

Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a földszinten padlófűtés megoldással, az emeleten radiátor hőleadókkal. (Gázkazánnal való fűtésre tartályos gázzal van lehetőség. )
Villanyközmű bekötésre került, ipari áramellátás is megoldott. A vízellátás hidroforos megoldással működik.
A tégla építésű ház hőszigetelést és nemesvakolatot kapott, kellemes színnel. A tetőszerkezet megfelelő, cserépfedés , ereszcsatorna
rendszer hibátlan.
Az ingatlan 27.849 m2 területű, ebből 17.849 m2 gyep, 10.000 m2 művelési ágból kivont terület.
A családi házon kívül épült egy 200m2-es tégla tároló épület.

Ha mindig vágyott egy tágas otthonra, és hatalmas birtokra az erdő közepén vagy éppen a munkájához elengedhetetlen ez a csodálatos környezet, megtalálta.

Az otthonon kiváló adottságokkal rendelkezik és teljes mértékben, falbontások nélkül, igazodik a mai igényekhez. Lehet csinosítani, azonban a terület amin fekszik, mind helyét tekintve, mind a látványt, egyedülálló.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a különleges ingatlan, hívjon!
Tóth Alíz
+3670/674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban