Otthon az Ön szájíze szerint

2422 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Élhető méretű terekre vágyik? Egyszintes otthont szeretne? Igényli a radiátormentességet? Kompromisszumok és bontás nélkül szeretné berendezni az otthonát? Ha ezekre a válasza igen, akkor megtalálta a tökéletes otthont!

Itt az otthona a fantáziája szerint alakul! Miért? ez a nettó 99 nm-es ház szerkezetileg kiváló állapotban van. A hozzáépítés megtörtént, így a három háló, étkező, amerikaikonyhás nappali, vendég WC, kazánhelyiség, kamra található leendő családiházában, a padlózat modern rétegrenddel újra lett építve, a gépészet újra lett gondolva és modernre lett cserélve, a tető és a koszorú is cserélve lett.

Mit kell tennie a vásárláson kívül? A padlófűtés szerelése, és az utolsó simítások a saját szájíze szerint! Mindenekelőtt viszont egyeztetni velem mikor szeretné megnézni a házat.


Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás
-statikai véleményezés

A hirdetésben leírt adatok a tulajdonos által átadott műszaki leírás, és a tulajdonos elmondása alapján lettek megfogalmazva.

Nagy Attila

Nagy Attila

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 240 3381
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.