Otthon és munkahely egy házban a városközpontban

8689 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A belvároshoz közel, az óváros utcája mögött, plázához pár száz méterre helyezkedik el ez a múlt század első felében épült polgári ház. Közel van a központhoz, de mégis csendes, hiszen egy zsákutcában található. Ideális akár két független család számára, vagy olyanoknak, akik az otthonunk mellett szeretnék a rendelőjüket vagy az irodájukat elhelyezni. De kis átalakítással három különálló lakás is kialakítható.

Az első részben jelenleg egy kozmetika helyezkedik el, utcai és udvari bejárattal, előszobával, konyhával, fürdővel.
A ház további részében hatalmas nappali, hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és konyha található. A konyhából pedig a ház mögötti védett teraszra jutunk ki. A ház egy része alatt, közel 30 négyzetméteres pince is található. A tető új, de igény szerint egy újabb szint még ráépíthető a házra.

A nagyméretű téglákból épült masszív ház 2006-ban teljes felújításon esett át. Cserélve lettek a víz és villanyvezetékek. A lakrészek külön víz és villanyórákkal rendelkeznek. A központifűtés egy gázkazánról üzemel a házban. A burkolatok és a fürdőszobák is ekkor újultak meg.

A ház, egy 502 négyzetméteres telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron levő növényzetnek és az elhelyezkedésének köszönhetően. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. Ahhoz ellenben elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne. Aki szeretné, még van hely szaunának, jakuzzinak és még egy medence is elfér a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A belváros pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, pláza, szupermarketek, autóbuszállomás minden pár száz méteren belül. A parkolás a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán díjmentesen megoldható.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban