Otthonos álomház az Öreghegyen

17576 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Öreghegy legszebb részén, a Bányató közelében kínálom eladásra, ezt a csendes zsákutcában fekvő, intim belső udvarral rendelkező csodálatos családi házat. Az impozáns méret és a belső kialakítás ideális otthona lehet egy, vagy többgenerációs nagycsaládnak, de akár panzió kialakítására is alkalmas.

Nem csak az otthonossága miatt lesz jó választás a leendő tulajdonosnak ez a ház, hanem azért is, mert ár-érték arányban is a legjobbak között van!

Az épület egy 800 négyzetméteres parkosított telken fekszik. A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy dupla-zuhanyzós és egy kádas fürdőszoba, egy WC és a garázs kapott helyet 134 négyzetméteren. A nappaliból közvetlen kijárat van a szeparált belső udvarra, ahol egy hatalmas terasz kapott helyet. Itt van kialakítva a leendő kerti csobbanó helye is.

A tágas tetőtérben négy napfényes szoba egy hatalmas előtérrel és két fürdőszoba helyezkedik el, bruttó 134, nettó kb 90 négyzetméteren. Igény szerint önálló lakrésznek is kialakítható.

Az alagsorban kapott helyet a szauna zuhanyzóval és egy tágas tér külön konyhával, ami akár sportolásra, rendezvényekre, biliárdteremnek stb. alkalmas. Itt helyezkedik el a kazánház, mosókonyha és a központi porszívó egysége is. Összesen itt is kb. 90 négyzetméter áll a rendelkezésre.

A ház 1995-ben épült és 2010-ben esett át egy kisebb átalakításon és egy teljes felújításon. A belső elrendezést jól átgondolt terek jellemzik. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt.

A fűtés gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A szobákban fan coilokat, a fürdőszobákban padlófűtést míg a közösségi terekben radiátorokat alkalmazva. A nappali részben levő vízteres kandalló is besegít a ház fűtésébe, mivel a ház fűtésrendszerére is rá van kötve. A legtöbb helyen motoros redőny gondoskodik a megfelelő árnyékolásról.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje. Egyébként a garázson kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban