Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg
Ez az ingatlan foglalózva van

Otthonos családi ház Bágyogszováton

9887 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Otthonos családi ház Bágyogszováton
Bágyogszovát.
Röviden: Győr-Moson-Sopron megyében M85 mellett 3 km-re, Csorna 11,5 km, Győr 33 km. 1300 lakos, fejlett infrastruktúrával. Ovi-suli van. Élelmiszer alapellátás, hentes, cukrászda, Pizzéria, de ma már úgyis mindent bevásárlóközpontokban veszünk. Csornán minden van.
Bővebben: http://bagyogszovat.hu/page.php?2
Ház a főút mellett, 25 méternél szélesebb utcafrontos, 895 nm telken. Épületet belülről szigetelték. Karton és fal közé rakták be az 5 centis kőzetgyapotot. Szokatlanul nagy, vagy inkább hatalmas közösségi tereket hoztak létre a belső falak részleges elbontásával. Falnyílások extrém mérete miatt dupla acél „I” gerendákat használtak áthidalónak. A funkcionális terek ugyan elválasztódnak, de mégis konyhával együtt 70 négyzetméter feletti egybefüggő légtér keletkezett. Ezen felül két szoba van még. Egy 25,5 nm-es utca felé néző nagyszoba, és a gyerekeknek egy 9,5 nm-es kicsi. A fürdő burkolása még nincs készen. Ez majd az új tulajdonosra vár, az ő ízlése alapján.
Fűtés jelenleg vegyes kazánról működik, mindenhol radiátorok ontják a meleget.
A helyiségek mögött, az „L” alakú épület ölelésében közel 60 nm a másik egybefüggő terület, a fedett terasz. A nagy társasági életet élő családoknak nem okoz ebben a házban összejönni. Akár télen bent a házban, akár nyáron a teraszon le tud ülni 20-30 ember.
Telket telekmegosztással hozták létre, jelenleg gazdálkodásra nem alkalmas mérete miatt, de megvásárolható előző tulajdonostól a régen egy területként funkcionáló hátsó rész. Igy összesen mintegy 4000 nm állna rendelkezésre. Ez a terület jelenleg már vágásra érett akáccal van betelepítve.
Házat nem veszük webshopban. Hívjon, megmutatom. Ha szereti a tágas tereket, nyomasztja a bezártság, akkor tetszeni fog. Ha csak a városból akar kiköltözni, pázsitfű, medence-trambulin, garázs 2-3 kocsinak, akkor is érdemes megfontolni. Hátsó területtel együtt önellátó gazdálkodó is lehet. Vagy mást, esetleg ipari területet, bányát, felhőkarcolót szeretne? Hívjon, az is van tarsolyunkban!
Irányár 23.490.000 Ft
Amennyiben az Bágyogszováti családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.