Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Otthonos családi ház Békéscsaba csendes részén

9374 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Békéscsaba egyik legkedveltebb részén a Vandháti út környékén, csendes utcában lévő családi ház, amely 2002-ben épült (2011-ben kiegészített, korszerűsített). A ház praktikus elrendezésű, tágas, mely 700 m2-es telken épült. A telket körben kőkerítés határolja, elől kovácsoltvas kapukkal és kerítésbetétekkel. Mindkét kapubejáró elektromosan nyitható.
Az épület alsó szintje kb. 130 m2, ahol amerikai konyha és nappali, 4 szoba (jelenleg 3 háló és egy szoba tároló helyként használt) előszoba és belőle nyíló mosdó (WC, bidé, kézmosó) és lépcsőház, közlekedő, fürdőszoba, háztartási helyiség, WC, gardrób került kialakításra. A fűtéséről, és meleg víz ellátásról gázkazán gondoskodik. A szobák radiátorosak, a többi helyiség padlófűtéses, de 2 db hűtő-fűtő légkondicionáló is be van építve. Lehetőség van kandalló beépítésére is.(tervekben szerepel)
Az előszobából megközelíthető (így az alsó lakótér érintése nélkül elérhető-külön bejáratú) felső szinten előtér, kádas fürdő WC-vel, és az előtérből nyíló egy légteres, 67, 5m2-es lakótér lett 2011-ben kialakítva. Jelenleg egy légterű, de egyszerűen átalakítható konyha + nappali + egy tágas szobává. Fűtése radiátoros és légkondicionálóval ellátott. Ez a tér alkalmas akár iroda kialakítására (vállalkozásra) illetve egy másik generáció számára lakótérként.
A hátsó kertre 24 m2-es terasz néz. A kertben található fészer, kis árnyékos kiülővel, szalonnasütő hely, kerti tó és kerékpártároló is kialakításra került.
A ház alkalmas két generáció lakhatására.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.
Megtekinteni előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban