Otthonos családi ház Dunaszigeten

1023 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Saját dunai partszakasz, erdő, játszótér, kert, felújított ház, csöndes, nyugodt helyen. Érdekli?

A pénzhalyhászás taposómalma után szeretne lecsendesedni, megnyugodni?
Nem szereti ha a szomszéd belelát a tányérjába?
Szereti a csendet, a zöldet, a majdnem harapható friss levegőt??
Nem szeretne otthon is szűk korlátok között élni?
Szeretné ha gyermekei önfeledten szaladgálhatnának, sikongathatnának, kiabálhatnának, biciglizhetnének saját területen, és ez nem zavarná a szomszédokat?

Van egy ajánlatom Önnek!

Dunasziget. Virágzó település a nyugati határszélen. Közel Szlovákia, Mosonmagyaróvár. Fél órán belül Győr, vagy Ausztria is elérhető. Van suli-ovi-bölcsi. Napi vásárláshoz élelmiszer bolt, nagyobb pénzköltéshez úgyis kocsiba ülünk.

6000 négyzetméter terület. Ne ijedjen meg! Saját dunapart, akácos tüzifának, rét, játszótér. Konyhakert 0-1000 nm, amekkorát akar. Kicsi szántó terület. Ha nem kell, sebaj, örömmel műveli a szomszéd. Fűnyíráshoz van traktor! Ne járjon konditerembe, fáradjon el otthon. Pénzbe nem kerül, de ingyen nem adnak semmit!

Ház. 80 nm korrektül felújítva a víz, fűtés és elektromos hálózat. Nyílászárók cserélve. Három szoba, nappali-étkező, konyha, fürdő, kamra. Egyik bejárat lépcső kettő irányba, másik bejárat a szélfogón keresztül akadálymentes babakocsis feljáró. Félig alápincézve, lépcső nélküli lejáró. Vegyes kazán. Járólapos helyiségekben padlófűtés. Három autónak fedett szín, Használható gazdasági épület -baromfi ól, szerszámos, lim-lomosnak – de le is bontható. Ház a ~230 m hosszú telek közepén. Bejáró út 30 cm mélyen kiszedve, kővel alapozva, zúzott kővel murvázva. Esős időszakban is teherbíró.

Mit írjak még? Jöjjön, nézze meg! A fotók nem adják igazán vissza az érzést, ami középen megállva és körültekintve hatalmába keríti. Csak beleszeretni lehet!
Az ingatlan ára: 56.000.000 Ft
Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében. Amennyiben az eladó ház felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! 0630/601-9095.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.