Otthonos családi ház és műhely az Óvárosban

135 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház + műhely eladó Százhalombattán az Óvárosban.

A ház 2007-ben épült, a telek területe pontosan 1000nm, a ház pedig 240nm. A házban gáz kazánnal lehet fűteni, illetve vegyes tüzeléssel, a házon 4cm-es szigetelés van. Padlófűtés, klíma, amerikai konyha, kerti grillező, parkosított udvar.

1000 nm-es telken, modern felszereltséggel, nyugodt környezetben eladó a tágas bútorozott ház, műhellyel. Az elhelyezkedés tökéletes választás azok számára, akik kényelemreés nyugalomra vágynak. A ház belső terét úgy alakították ki, hogy bőséges teret és természetes fényt biztosítson, így hívogató és meleg hely az élethez. A műhely tökéletes választás azok számára, akik otthon dolgoznak, vagy olyan hobbijuk van, amelyhez dedikált munkaterületre van szükség. A békés elhelyezkedés és a modern felszereltség ideális választássá teszi a kényelmet és kényelmet értékelő családok és magánszemélyek számára.

Ha úgy gondolja, hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai, hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Kardos Alexander
+36/70-628-9042
kardos.alexander@ving.hu

Kardos Alexander

Kardos Alexander

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 628 9042
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban