Otthonos családi ház Máriakálnokon

3744 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Máriakálnókon családi ház eladó
Mosonmagyaróvár szomszédságában lévő kis településen eladó egy kétgenerációs családi ház. 1976- ban épült, aztán 1991-ben az emelti rész került kialakításra. Az alsószint 3 szoba nappali, konyha, fürdő, WC, kamra, és a lépcsőház kapott helyet. A felső szinten ugyan ez az elosztás. Összességében a ház hasznos területe 240 nm. A ház tégla építésű, fűtése vegyestüzelésű kazánról megoldva, ill. szintenként a nappaliban fa tüzelésű kandalló is megtalálható. Felújítás során a villany vezetékek cseréje ,és az ablakok cseréje részben megtörtént. A telek területe 1414 nm.
A közelben Óvoda, Iskola, posta, kisebb bolt megtalálható.
A ház írányára:37.980.000 Ft
Amennyiben az Mosonmagyaróvári családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.