Otthonos családi ház Nagybajcson

1657 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Duna mellett fekvő Nagybajcson helyezkedik el ez az 56 m2-es családi ház. Központi hely, csendes utca, széles utcafront, új épület, fagerendás belső tér, nagy kert, jó szomszédok-mi kell még a nyugalomhoz?
A 2013-ban épült házban tágas , napfényes amerikai konyhás nappali + étkező, két hálószoba, külön fürdő és WC található. A ház rezsije alacsony, hiszen az itt levő cserépkályha nem csak a melegről gondoskodik, hanem főzni is lehet rajta. A nappaliban fa gerendázat és burkolat található. A nyílászárók szintén fából készültek.
A ház ytong téglából épült, 15 cm-es szigeteléssel. A fafödémes tetőrészben egy kis gyerekbirodalmat is ki lehet alakítani.

A kertben gyümölcsfák: alma, körte, kajszi, szilva, őszibarack, meggy, cseresznye adja bő termését. A fúrt kút 13 m mély.
A 758 m2-es teleknek 29 m széles utcafrontja van.

A település Győrtől 10 km-re található. Nagyon jó sportolási, szabadidős lehetőséget biztosít a Duna közelsége a vízi sportokat, természetet kedvelőknek. Bevásárlási lehetőség, halásztanya, étterem, óvoda, buszmegálló a közelben.
A győri keleti elkerülőn az M1 autópálya és az Ipari Park pár perc alatt elérhető.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.