Otthonos családi ház Üröm központjában

2962 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest közvetlen szomszédságában, Ürömön kínálok megvételre egy teljes felújításon átesett, egy szintes családi házat.

Az 1970-ben kő falazattal épült ingatlan központi elhelyezkedésű, hitel-és tehermentes. A teljes felújítás, korszerűsítés 2021-ben történt, mely érintette a vezetékek, nyílászárok, burkolatok cseréjét,illetve külső hőszigetelést is kapott. Ennek köszönheti jelenlegi kiváló állapotát, valamint a fiatalos , modern stílusát.

377m2-es telken helyezkedő 95m2-es családi ház jelenleg két lakásként funkcionál, de akár egybe is nyitható, vagy akár üzlethelyiségként is kiadható.

A 55m2-es alapterülettel rendelkező lakrészben kialakításra került a nappali egy légtérben az étkezővel és a konyhával, egy hálószoba melyből nyílik a fürdőszoba, külön WC, előszoba, illetve egy terasz kertkapcsolattal.

A 40m2-es alapterületű lakrészben egy hálószoba, konyha, valamint egy fürdőszoba lett kialakítva. A fűtés is korszerűsítésre került, kondenzációs kazán biztosítja a meleget a téli napokon.

A kert rendezett, és az igazi értéke, hogy a szomszédok, járókelők elől elvan rejtve, így akár nevezhetjük a nyugalom szigetének is egy hosszú fárasztó nap után.

Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére, akik kerülnék a felújítás bonyodalmait, illetve a fiatalos , letisztult családi otthonukat keresik karnyújtásnyira mindentől.
Az ingatlan hitelezhető ,és az érvényben lévő családtámogatási kedvezmények igénybe vehetőek .
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban