Otthonos galériás lakás Budapesten 8. kerületben eladó

1380 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest 8. kerületében eladó egy 2. emeleti 35nm-es 1,5 szobás, galériás, nagyon szép, világos, az utóbbi időben felújított lakás.
Ki lett cserélve a villany, nyílászárók, hideg illetve meleg burkolatok és a vízvezetékek is. A kis szobában lévő ablak a belső udvarra néz, a nappali ablaka egy csendes mellékutcára. Az elhelyezkedése miatt, a napfény az egész lakást bevilágítja.
A belső udvarban található kis kert, és halastó is.
Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen van, előtte áll meg a 24-es villamos, a 99-es busz valamint, a Nagyvárad téri metró megálló pár perc távolságra van. Az épület előtt található Golgota tér, kikapcsolódási illetve sportolási lehetőségeket kínál. Közel van a Semmelweis és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ami tanulók számára hatalmas előnyt jelent. A lakóközösség nagyszerű, a szomszédok kedvesek. Az ingatlan saját otthonnak és befektetési célra is egyformán alkalmas.

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.